Η εταιρεία ΤΣΕΛΙΟΣ ιδρύθηκε από τον Γεώργιο Τσέλιο το 1969 και ήδη μετράει πάνω από 45 χρόνια επιτυχημένης πορείας στην κατασκευή και τοποθέτηση παντός τύπου σύγχρονων συστημάτων αλουμινίου.

Το 1982 ο Τσέλιος Γεώργιος με τον αδερφό του Τσέλιο Σπυρίδωνα, ένωσαν το μεράκι τους και την αγάπη τους για τη δουλειά, επιτυγχάνοντας ολοκληρωμένες λύσεις στις κατασκευές σιδήρου και αλουμινίου.

Το 1999 ο Γεώργιος Τσέλιος αποχώρησε λόγω συνταξιοδότησης και  η εταιρεία πέρασε στην δεύτερη γενιά, τον Δημήτριο Τσέλιο, ο οποίος διαθέτει πολυετή εμπειρία στον χώρο του αλουμινίου.

Ξεκινώντας την ανοδική της πορεία,σε κατασκευές αλουμινίου και σιδήρου, η εταιρεία ΤΣΕΛΙΟΣ σήμερα έχει διευρύνει τον κύκλο εργασιών της με παντός τύπου αρχιτεκτονικές εφαρμογές.

Παράγει κουφώματα όλων των τύπων όπως συρόμενα,ανοιγόμενα,ανασυρόμενα,περιστρεφόμενα,φυσούνες με ή χωρίς θερμοδιακοπή.

Πρόσθετα κατασκευάζει σίτες,παντζούρια,κάγκελα αλουμινίου και σιδήρου,πατάρια,μεταλλικές κατασκευές καθώς επίσης σκίαστρα και ETALBOND.

Η εταιρεία ΤΣΕΛΙΟΣ έχοντας ως πρωταρχικό στόχο την ποιότητα και την άριστη εφαρμογή,επένδυσε σε σύγχρονο εξοπλισμό και άριστα εξιδεικευμένο δυναμικό,κερδίζοντας έτσι την εμπιστοσύνη των πελατών της.

Σήμερα ανήκει στους πιο πιστοποιημένους κατασκευαστές.
Οι παραγωγικές διαδικασίες που ακολουθούνται είναι βάση των ευρωπαϊκών προδιαγραφών,καθώς και τα παραγώμενα προϊόντα πληρούν όλες τις απαιτήσεις για να φέρουν την σήμανση CE.

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται σε όλη την Ελλάδα.