Τα προϊόντα μαςΔείτε τα προϊόντα της εταιρείας μας

 

Ε-75

Η συγκεκριμένη πρόταση αφορά άτομα που δίνουν έμφαση στην ανθεκτικότητα και λειτουργούν σε απαιτητικό κατασκευαστικό περιβάλλον. Οι προδιαγραφές ασφαλείας που συνοδεύον το συγκεκριμένο προϊόν από τον κατασκευαστή του και η ιδιαιτερότητα των υλικών κατασκευής του, πιστοποιούν την ποιότητα του και την αξεπέραστη ανθεκτικότητα του στις καθημερινές συνθήκες έντονης χρήσης. Τόσο σε μοντέρνες, όσο και πιο συντηρητικές γραμμές, το Ε75 παρέχεται από την εταιρεία μας σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και γραμμών.

Η σειρά Ε-75 είναι ένα στιβαρό σύστημα που σχεδιάστηκε για να καλύπτει κάθε απαίτηση για τις πόρτες και τα παράθυρα ενός κτηρίου. Χάρη στα μοναδικά χαρακτηριστικά του όπως οι εσωτερικές ράβδοι μόνωσης, τα λάστιχα EPDM πολλών θαλάμων και τα πολυαμίδια ειδικού σχεδιασμού 39mm, το συγκεκριμένο σύστημα επιτυγχάνει εξαιρετικές ιδιότητες θερμομόνωσης Uf = 1.4 w/m2k και πληροί τις αυστηρότερες προδιαγραφές.

Πάχος υάλωσης

6mm-41mm

Θερμομόνωση, ΕΝ 10077-2

1,3 – 2.8 w/m2k

Υδατοστεγανότητα, ΕΝ 12208

E 1500

Αεροδιαπερατότητα, ΕΝ 12207

Κατηγορία 4

Αντοχή σε ανεμοπίεση, ΕΝ 12210

Κατηγορία C 5

Ηχομόνωση

Υπό πιστοποίηση

Ρωτήστε για αυτό το προϊόν
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.