• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Τσέλιος Δημήτριος & Σια Ε.Ε.

Η εταιρεία ΤΣΕΛΙΟΣ ιδρύθηκε από τον Γεώργιο Τσέλιο το 1969 και ήδη μετράει πάνω από 40 χρόνια επιτυχημένης πορείας στην κατασκευή και τοποθέτηση παντός τύπου σύγχρονων συστημάτων αλουμινίου.

Οι εγκαταστάσεις μας

Χρωματολόγιο

Πάρε Online Προσφορά

Προϊόντα - Έργα - Συχνές Ερωτήσεις

Τα υψηλών προδιαγραφών προϊόν τα μας, εξασφαλίζουν την άριστη ποιότητα των εγρασιών που αναλαμβάνουμε. Για οποιαδήποτε απορία σας είμαστε πρόθυμοι να σας την απαντήσουμε για να έχετε μια σφαιρική και εμπεριστατωμένη άποψη για τις κατασκευές αλουμινίου

 

Προϊόντα

Δείτε τα υψηλών προδιαγραφών προϊόντα μας για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Τα έργα μας

Η εταίρεια μας έχει αναλάβει σημαντικά έργα στον τομέα του αλουμινίου. Σε αυτή την ενότητα μπορείτε να δείτε δείγμα των εργασιών μας.

Συχνές Ερωτήσεις

Στην ενότητα Συχνών Ερωτήσεων θα βρείτε απαντήσεις σε τυχόν ερωτήσεις που σας έχουν δημιουργήθεί.

 

Πιστοποιητικά

Η εταιρεία μας είναι πιστοποιημένη κατασκευάστρια κουφωμάτων αλουμινίου από την ΕΤΕΜ Α.Ε.
Είμαστε άρτια εκπαιδευμένοι και γνωστές στην κατασκευή και τοποθέτηση κουφωμάτων αλουμινίου, σύμφωνα με το περιεχόμενο του τεχνικού εγχειριδίου που χορηγεί η ΕΤΕΜ Α.Ε.

Η ανανέωση των πιστοποιητικών CE γίνεται ανά έτος, αφού προηγουμένως υπογραφεί ιδιωτικό συμφωνητικό. Ο παραγωγός χορηγεί στον κατασκευαστή το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει  για την σήμανση CE των προϊόντων του, τα πιστοποιητικά  τα οποία έχει αποκτήσει για συγκεκριμένα συστήματα κουφωμάτων, υπό τους βασικούς όρους και προϋποθέσεις που ορίζει ο ίδιος.

Δήλωση:

Πιστοποιητικά 2019-2021:

Πιστοποιητικά 2016-2018:


 
Πιστοποιητικά 2014-2016:

 Πιστοποιητικά 2013-2014:

 Πιστοποιητικά 2012:

 Πιστοποιητικά 2011-2012: